93 138 33 33info@facto.cat
Cat

|

Esp

Oberta la convocatòria de subvencions de l' Ajuntament de Barcelona per a l'any 2016

portfolio7

L’ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2016. El termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2016 estarà comprès entre els dies 28 de desembre de 2015 i 21 de gener de 2016.

Des de FACTO assessors, volem destacar la incorporació com a àmbit temàtic de l’Economia Cooperativa, social i solidària, amb un pressupost per l’àmbit de 330.000 € i un import màxim de subvenció per projecte de 12.000 €. Els projectes hauran de ser a nivell de ciutat i estar emmarcats en algun dels següents programes:

• Accions de promoció de l’economia cooperativa, social i solidària

• Accions de millora de la comunicació d’empreses i entitats de l’economia social i solidària

• Accions de promoció de les economies col·laboratives de producció de pro-comú.

Recordeu que les sol·licituds es poden presentar tan físicament en registres de l’ajuntament de Barcelona com telemàticament amb mobileID o a través del portal de tràmits (amb certificat digital).

Us animem a presentar els vostres projectes! En cas de qualsevol dubte, necessitat o si no heu participat mai en aquesta convocatòria, l’equip de FACTO estem a la vostra disposició tan per acompanyar-vos en tot el procés com per donar-vos suport en allò que necessiteu.

FACTO assessors som una cooperativa d’assessorament especialitzada en economia social i el tercer sector, que oferim com a un dels nostres serveis l’anàlisi, sol·licitud i justificació de subvencions i suport en les licitacions públiques de les cooperatives, associacions i fundacions.

Salut i bona feina!

Per saber-ne més:

http://governobert.bcn.cat/sites/default/files/llibret_convocatoria_2016_0.pdf