93 138 33 33info@facto.cat
Cat

|

Esp

Serveis

ASSESSORIA 3.0

Les noves tecnologies, les noves formes de comunicar-se i d’interactuar són elements importants per entendre l’entorn canviant i dinàmic que ens envolta. És per això que oferim un servei 3.0 mitjançant un ERP (Sistema de Planificació Empresarial), integrat per un software de facturació, tresoreria i un CRM (control de clients) que permet al usuari gestionar la seva empresa, a la vegada que comparteix tota la informació amb l’assessor, al núvol, i en temps real.

Amb aquest model d’assessorament evitem la burocratització dels processos, agilitzem les tasques i incrementem l’eficiència dels nostres clients.

ASSESSORAMENT “IN COMPANY”

Tan important com són les noves tecnologies, és el contacte humà, la interacció personal, i les relacions professionals basades en la confiança. És per això que Facto assessors ofereix, un acompanyament i assessoramant “in situ”, en les oficines o centre de treball del client. D’aquesta manera realitzem un “reporting” de la situació de la vostra organització o activitat professional d’una forma transversal i facilitem la informació necessària en la presa de decisions.

ASSESSORAMENT TERCER SECTOR I ECONOMIA SOCIAL

Facto assessors és una cooperativa d’assessorament especialitzada en economia social i el tercer sector.

Acompanyem en la recerca de noves vies de finançament:
Anàlisi, sol·licitud i justificació de subvencions i suport en les licitacions públiques de les cooperatives, associacions i fundacions.

SUPORT ADMINISTRATIU-BPO

Oferim la possibilitat d’ externalitzar processos i serveis administratius com són la facturació, seguiment dels cobraments i pagaments dels clients i proveïdors, el control de tresoreria, i altres tasques administratives.

Aquest servei et permet reduir costos sense perdre el control de la gestió al disposar del ERP al núvol de forma compartida.