XVIII Congrés Internacional de CIRIEC-España, una oportunitat per a trobar-nos.

Comparteix el recurs
XVIII Congrés Internacional de CIRIEC-España, una oportunitat per a trobar-nos.

 

A Facto Cooperativa estem molt satisfetes d’haver participat i haver estat una de les patrocinadores del XVIII Congrés Internacional d’Investigadors en Economia Social de CIRIEC-España. Una trobada anual que enguany es va celebrar, el 17 i 18 de setembre, en el Tecnocampus Mataró-Maresme, i en el qual, malgrat el context de la pandèmia, van participar un centenar d’investigadors/es i directius/ves de l’economia social d’Espanya i altres 10 països, on van presentar les seves ponències i comunicacions.

Des de fa molts anys CIRIEC exerceix un important paper en favor d’una major visibilitat i coneixement de l’economia social.

Entre molts altres ponents vam comptar amb la inestimable presència de l’economista i catedràtic Antón Costas que va dur a terme la inauguració amb aquesta conferència sobre el “Contrato social pandémico. El rol de la Economia Social“. Podeu veure-la fent clic aquí.

El XVIII Congrés Internacional de CIRIEC-España va ser una oportunitat per a trobar-nos, sumar sinergies, i veure altres projectes valents que ens fan continuar creient, més que mai, que estem en el camí correcte. Que l’economia social i solidària té un llarg recorregut, que cada vegada serà més forta, que cada vegada serem més.

Perquè ja hem tingut prou del camí de la competició en aquesta carrera sense sentit pel benefici com a fi en si mateix. Sense els valors que acompanyen a l’ESS, i com ja ens està mostrant el nostre preciós i maltractat planeta, no hi haurà futur possible.

Així que fem-ho. ESS més que mai!

 

Els companys d”Adeu capitalisme’ de la XES i Jordi Via de Rocagales presentant el ‘Pacte Economia per la Vida’ al XVIII Congrés CIRIEC

 

Vols subscriure’t al nostre butlletí?

Compartirem amb tu notícies del sector de l’ESS, actes, les nostres formacions i molt més!

Related Projects