NOSALTRES

Facto Cooperativa, SCCL, és una cooperativa de treball associat especialitzada en serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS). Treballem des de la proximitat, la qualitat i la responsabilitat perquè les entitats puguin assolir els seus objectius.

A Facto compartim els valors que impulsen les entitats de l’ESS. El nostre model està basat en la proximitat, i per això formem part de les xarxes d’ESS i les fomentem. Som presents a Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Granollers i el Prat de Llobregat.

engranatge-1
img
segell

L’EQUIP

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Missió

A Facto cooperativa oferim serveis de gestió integral, formació i assessorament a entitats de l’ESS, amb un enfocament transversal i amb una clara vocació de millora contínua. Formem part de l’organització un equip de treball multidisciplinari jove, dinàmic i proactiu.

Visió

A Facto cooperativa ens adaptem a les necessitats de les entitats, segons el perfil, la dimensió i els objectius operatius i estratègics que tenen. Els nostres serveis es basen en un treball col·laboratiu amb les nostres clientes per facilitar els processos, perquè s’apoderin i perquè treballin les competències que els permetran millorar els resultats.

Valors

  • Impuls de l’ESS com a model de transformació social
    i econòmic.
  • Transparència, democràcia i intercooperació.
  • Compromís amb la responsabilitat social.
  • Relacions personals i professionals orientades a la confiança i el respecte mutu.
  • Compromís amb la qualitat i la millora contínua.
  • Innovació i desenvolupament tecnològic per crear valor compartit.
engranatge-2

INTERCOOPERACIÓ

A Facto operem de manera transversal i col·laborativa amb els agents de l’ESS. Treballem en xarxa amb els nostres clients i amb plataformes representatives de l’ESS, alhora que apostem per la intercooperació i la banca ètica.

Intercooperem i som sòcies del Grup ECOS, un grup de cooperatives i entitats de l’economia solidària que treballa en sectors d’activitat diversos i que té com a objectius enfortir i desenvolupar les organitzacions sòcies, procurar el benestar de les persones que les integren i contribuir a la creació del mercat social.

Alhora, participem a la Xarxa d’Economia Solidària (XES),
i som membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC) i de Coop 57 (Consell de Secció de Catalunya).

Engranatge